10 טיפים מעולים לפיקניק מושלם

כאשר מזג האוויר נעשה חם, כולם רוצים לצאת לפיקניק בטבע. עם זאת, חלק מאיתנו טוב יותר בארגון אותם יותר מאחרים.

 

יש לי מוניטין בין החברים שלי, כמישהי שתמיד "מוכנה" כשזה מגיע לסעודה בחוץ. אולי זה רק אופי העבודה שלי כמעצבת מזון, אבל תמיד היו לי כלים ופריטים אחרים עבור כל האירועים הקולינריים, וזה אחד הסודות לפיקניק נהדר באמת.

 

אחת ממתנות החתונה שבעלי ואני קיבלנו לפני כמעט שלוש שנים היתה סלסלת פיקניק חמודה במיוחד, מרופדת בבד ומעוטרת באבזמים קטנים ובידית של תיק. זה עושה את ההבדל כאשר מתכוננים עבור אחר הצהריים של ארוחה בטבע.

 

זה באמת מועיל כשיש משהו שהופך את הנשיאה והאחסון לקלים יותר – קיץ של פיקניקים צריך להיות כיף ומרגיע, בלי לגרור המון שקיות מסביב.

 

מה שנראה לכם חסר חשיבות, יכול לעשות הבדל גדול. למשל, יש לנו שמיכה יפהפייה בצהוב ואדום שג'יני, הסטייליסטית הראשית בצוות האוכל, נתנה לי – זה תענוג גדול, והוא גורם לי לחייך בכל פעם שאנחנו פותחים אותו בפארק המקומי שלנ כדי לשבת עם חברים, או רק עם עצמנו אחרי העבודה.

 

אבל בואו נהיה כנים – ההבדל האמיתי בין פיקניק טוב ופחות טוב טמון במה שיש בסל.

 

בשבילי, פיקניק סטנדרטי צריך לכלול כמה פריטים חיוניים. זה אולי נשמע חנוני, אבל בתור זוג אנחנו הפכו ידועים כאלה שמביאים את הדברים האלה שכולם צוחקים עליהם, אבל גם בסתר אוהבים אותם ומשתמשים בהם. לעתים קרובות, זה יותר בקטע של "מה יש לנו במקרר?", אבל אני תמיד עושה את המאמץ כדי להביא איתנו דברים נוספים שבאמת יכולים לעשות את ההבדל:

 

  1. צנצנת ריבה שבה ניתן להכין רוטב סלט פשוט כמו רוטב בלסמי, שמן זית, פלפל ומלח ים.

 

  1. קוביות קרח בתוך בקבוק תרמוס, כך שאתם יכולים לצנן את המשקאות שלכם מבלי לדאוג שיתחממו יתר על המידה.

 

  1. מגבונים רטובים ושקיות אשפה. אתם אף פעם לא חושבים שתצטרכו אותם, אבל אתם תמיד צריכים אותם – פיקניקים הם עניין מבולגן!

 

  1. צלחות מאמייל. למה? הן הרבה יותר מעשיות מאשר אלה העשויות נייר. בתור התחלה, הן לא נרטבות כאשר אתם מניחים עליהן סלט עם רוטב.

 

  1. מיץ קר/יין/בירה/סיידר (מה שעושה לכם את זה). מים בטעמים יכולים להיות נחמדים במיוחד, והם לא יוסיפו הרבה סוכר לארוחה.

 

  1. קערה גדולה של סלט מעורבב ביד, מוכן לתיבול עם קצת שמן.

 

  1. משהו בריא – צלחת חומוס תוצרת בית או יוגורט שאפשר לטבול בו גזר, פלפלים, סלרי (מה שיש לכם במקרר).

 

  1. מגש גדול של ירקות קלויים עם שום, כמה עשבי תיבול, מלח, פלפל ושמן – בדרך כלל משתמשים בדלעת, סלק, תפוחי אדמה וכו' (שוב, השתמשו בכל מה שאתם צריכים לזרוק בקרוב).

 

  1. סלט תוצרת בית הוא טוב פי מיליון מאשר אלה שאפשר לקנות בחנות. בחרו בירקות שיש לכם, אני פשוט משתמשת במה שנשאר במקרר, אז אתם לא צריכים לדבוק בדיוק בזה.

 

  1. אם אתם סופר מאורגנים, אתם יכולים לנסות לאפות איזשהו סוג של מאפה מתוק – בראוניז קל יחסית לאכול עם הידיים.

 

דילוג לתוכן